Loenhoutse ondernemer, topper op N-VA kieslijst

Op 6 april 2018, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws, Verkiezingen 2018
Ben Gagelmans

De Loenhoutse ondernemer, Ben Gagelmans, zal één van de topplaatsen bekleden op de kieslijst van de plaatselijke N-VA en onderstreept hiermee zijn politieke ambities.

De 37-jarige Loenhoutse ondernemer Ben Gagelmans heeft zijn politieke ambities voor de gemeente Wuustwezel kenbaar gemaakt. Hij zal opkomen op de N-VA lijst en hierop een prominente rol bekleden.

Ben zegt hierover:” Reeds vele jaren heb ik mij op verschillende manier ingezet voor de Loenhoutse maatschappij. Ik vond dat nu de tijd was aangebroken om dit via de politiek te doen.”

Ben heeft al een succesvolle carrière als ondernemer achter de rug. Hij is van oordeel dat het niet gezond is dat één partij reeds 40 jaar aan de macht is en vindt dan ook dat het tijd is voor verandering. Hij is een gekende persoon in Loenhout en steekt zijn doelstellingen in de politiek niet onder stoelen of banken. 

Ben zegt :” De N-VA is de partij die het sterkste aanleunt bij mijn politieke ideeën. Hun visie op de maatschappij, het ondernemerschap en ruimtelijke ordening spreken mij geweldig aan. Vandaar dat ik uitermate verheugd ben dat zij mij de kans geven een stap te zetten in de politiek. En ja … mijn ultieme doelstelling is om mee te kunnen besturen? “

Voorzitter van de Wuustwezelse N-VA, Koen van Putte, is uitermate verheugd dat Ben Gagelmans hun ploeg komt versterken. Hij zegt hierover: “ In onze gemeente is het niet altijd evident om als ondernemer de nek uit te steken via de politiek. Ben doet dit wel en wij zijn ervan overtuigd dat wij hiermee in Loenhout en de ganse gemeente een zeer sterke troef in handen hebben.”

De N-VA hoopt dan ook met de verdere uitbouw van hun ploeg de hegemonie van het huidige bestuur te kunnen doorbreken.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is